A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

A bor színe alatt illetve Életöröm és áhítat – kiállítás

08. 06. - 09. 21.

, , 2008. szeptember 10-21. – Budapest, Magyar Nemzeti GalériaA Budapesti Nemzetközi Borfesztivál nem csak a borkóstolásnak a helye, hanem a művészeté is. Egy fotóművész, név szerint Hapák József műtárgyfotóit állítják ki a Magyar Nemzeti Galériában. A közel ötven darab fényképnek már maga a mérete is ledöbbenti majd a látogatókat, hiszen közel két négyzetméteren láthatók majd a szertartásos borfogyasztás kellékei. A Debrecenben született művész neve nem csak hazánkban ismert, hanem Hollywoodban is, hiszen nagyapja ott érte el, hogy családjának neve megbecsült legyen ezen „iparágban”.

 

Hapák József már a harmadik generációs fotóművész a családban, így nem csoda, hogy ő már másképp látja és láttatja fényképeinek alanyait: a tárgyakat, hisz meg van győződve arról, hogy azoknak lelkük van. Ez az állítása szeptember 10. és 28. között bárki által igazolható, nem kell mást tenni, csak ellátogatni a kiállításra.

A másik kiállítás, mely az Életöröm és áhítat címet viseli R. Törley Mária, szobrász művésznő tárlata lesz. Ezt már egy nappal hamarabb, vagyis szeptember 9-től megtekinthetik az érdeklődők. Törley József gyáralapító leszármazottja már 30 éve farag és készíti a természettel és emberrel összhangot sugárzó alkotásait. Az egyik legnagyobb méretű, "Lukulluszi" kútját, melyben egy stilizált Törley pezsgősüvegből jön a víz, megtekinthető szeptember 29-ig a Magyar nemzeti Galéria "A" épületének falai között. 

Időpont: 2008. szeptember 10-21.
Helyszín: Magyar Nemzeti Galéria

További információk:
www.aborfesztival.hu

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!