A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Badacsonyi Borbuszjárat

08. 02. - 10. 23.

, , 2011. június 25. - október 23. - Badacsonyi borvidékA Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület szervezésében újra útjára indul az a turista buszjárat, amely elő-és utószezonban, hétvégeken öt, főszezonban, naponta hét alkalommal közlekedik a Badacsony Régióban, és igénybevételével fáradtság nélkül, kényelmesen járhatják végig a vendégek a régió nevezetességeit, borospincéit!

 

Ehhez az utazáshoz Ranolder püspök egykori idézetével invitáljuk.

"...s ez a hely, ahol állunk a világ leggyönyörűbb vidéke (...) egykor az idegen nemzetek utazói ezren és százezren jönnek ide majd, hogy amikor már minden szépet láttak, minden szépséget itt együtt lássanak." 

A Badacsony Régió Buszjáratával biztosítjuk Önnek, hogy „minden szépséget itt együtt lássanak."

Valóban a világ egyik legszebb táját járhatja be. Élvezheti a táj szépségét, nem kell a vezetésre koncentrálnia és közben megismerheti a környék értékeit 7 településen keresztül, közel 50 km hosszú útvonalon.

Az ajánlott útvonalat bejárhatja egyszerre, vagy megszakíthatja, majd tovább utazhat a következő állomásig, amely felkeltette érdeklődését. Felkeresheti a Badacsony Régió kiváló borászatait, pincéit, vendéglátóhelyeit, meglátogathatja nevezetességeit, látnivalóit.

A menetrend biztosítja Önnek, hogy a kiválasztott állomásnál, közel két órát eltöltsön, mert a busz két óra múlva ott van, és Ön tovább utazhat egy következő megállóig ahol újabb élmény várja.

A naponta többször körbejáró busszal mindezt biztosítja Önnek a 1200 forintos „napijegy", a családoknak a 2500 forintos „családi napijegy"- mely a buszon a hostessnél váltható meg.

A buszon hostess fogadja és kalauzolja a vendégeket, aki bemutatja a települések nevezetességeit, az aktuális rendezvényeket és a megállókhoz kapcsolódó szolgáltatók kínálatát.

A  Régiós buszjáratot „helyi járatként" is igénybe vehetik az itt élők és itt nyaralók a 350 forintos szakaszjeggyel, amely kerékpárjegyként is funkciónál, a 600 forintos vonaljeggyel, amely egyik településtől a következő településig való utazásra alkalmas.

Várjuk Önt a Badacsony régióban! Fedezze fel a régió értékeit!

További információk IDE kattintva olvashatóak.

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!