A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Bock&Roll Piknik

06. 23.

Palkonya, PalkonyaÍgy kezdje el a nyarát: Szentivánéj, Piknik és Bock&Roll!

 

Bock&Roll Piknik

 

Van-e hangulatosabb nyáresti program, mint június 23-án, Szentivánéj estéjén a festői Palkonyán a párásodó borospoháron át szemlélni a Fekete-hegy világbajnok borait adó dűlőit, lounge zenére kedvesünk vállára hajtani a fejünket – és közben a friss, gyümölcsös Bock&Roll borok eddigi évjáratait kóstolni, visszakóstolni, majd megint visszakóstolni?

 

Szerintük nincs, sok szeretettel várják az első száz jelentkezőt, hogy a palkonyai Tulipános Udvarban 16:00-22:00 között töltsék velük Szentivánéj első óráit. Délután a napokban debütált 2017-es fehér Bock&Rollt kóstolgatják, majd a hőmérséklet csökkenésével váltanak a most piacra került, de már súlyos aranyérmekkel elismert 2015-ös Bock&Rollra, majd egy vertikális kóstolón vizsgálják meg Bock Valér házasításának korábbi évjáratait.
 
Ők ugyan tudják, hogy Villányt soha nem lehet megunni, de gondoltak azokra is, akik még bizonytalankodnak: régi barátuk, Áts Karcsi is ellátogat hozzájuk Tokaj-Hegyaljáról, s ha már eljön, magával hozza kedvenc borait is, amiket szívesen megkóstoltat vendégeikkel. A borokhoz Angus marhából, szárnyasokból készített hamburgereiket, illetve grillen piruló sültkolbászukat ajánlják.

 

Bock&Roll Piknik

 

Tudják, nehéz lesz ezután a hangulatot fokozni, de a Geromusic kísérletet tesz erre. A laza lounge zene is garancia arra, hogy úgy érezzük: soha nem ér véget sem a nyár, sem az év legrövidebb éjszakája.

 

Transzfer:A Bock Pince és Palkonya között minden jegyvásárló számára INGYENES transzfert biztosítunk!

Választható ételek:

  • Szárnyas bazsalikomos hamburger aszalt paradicsomos majonézzel, friss paradicsommal, jégsalátával, edami sajttal
  • „Angus” marhaburger amerikai káposztasalátával, házi sült baconnel, jégsalátával, cheddar sajttal
  • Bock&Roll sültkolbász (bélszín – szárnyas –sertés) Lipóti parasztkenyérrel, csipős vagy édes magosmustárral.

 

Bock&Roll Piknik

 

Részvételi díj:

  • 5 000 Ft/fő elővételben, 5 500 Ft/fő a helyszínen.
  • A részvételi díj magában foglal egy pohár Fehér Bock&Roll kóstolót, egy Bock&Roll kóstolópoharat, egy étel kupont, valamint egy kupont a vertikális (2015-ös, 2014-es, 2012-es és 2010-es) vörös Bock&Roll kóstolóhoz, illetve transzfert a Bock Pince és Palkonya között (előzetes regisztráció alapján).

A műsorváltozás jogát fenntartják!
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthatják.


Információ, jegyvásárlás:


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!