A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Borvacsora a La Bodega Bistroban

11. 21.

Nyíregyháza, La Bodega Bistro



Egy gasztrokulturális élményutazásra invitálják a legendásan finom borok és degusztációs ételsorok kedvelőit! Mottó: Ahogy a borász megálmodta!

 

A La Bodega Bistro ételsorait kifejezetten a borok karakteréhez álmodta meg, közösen a bor megalkotójával.

Első alkalommal a nyári emlékeket felidéző friss, gyümölcsös fehér boros vonalon komponáltak. Az est borai a hegyaljai HOLDVÖLGY pincészet jóvoltából kerülnek a vendégek poharaiba.

Az est házigazdája a HOLDVÖLGY pincészet főborásza Gincsai Tamás, aki nem mellékesen nyíregyházi vonatkozású tehetséges fiatal borász!
http://www.holdvolgy.com/

A kulturális élményt Tokodi Gábor lantművész koronázza meg az alkalomhoz illő zenei kísérettel.
http://www.duovenite.hu/tokodi-gabor/

 



Menü:
Holdvölgy Exaltation 2011 - Vörös káposzta krémleves hokaidó tök betéttel
HOLDVÖLGY Vision 2013 – Hideg fogasfilé, fehérboros mentahabbal, zöldség chutney-vel
HOLDVÖLGY Meditation 2009 – Grillezett rozmaringos csirkemell, napon szárított paradicsomos rizottóval
HOLDVÖLGY Expression 2009 – Lassan sült rózsaszínű szűzpecsenye, vargányás röszti, gomba krémmel, glace-val
HOLDVÖLGY Eloquence 2007 – Rétes tortácska, túrós moussal, aszalt barack darabokkal és friss mentával

Időpont: 2015.11.21 szombat 19:00 
Helyszín: La Bodega Bistro Nyíregyháza sétáló

Asztalfoglalás: 
Személyesen a La Bodega Bistro-ban 
Telefonon a 06 70 314 5751 számon

Részvételi díj: 13.000 Ft/fő


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!