A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Gundel a Gellértben Lakosztályétterem

06. 23.

Budapest, Danubius Hotel Gellért



A hazai vendéglátás eddigi történetének legismertebb nevei fuzionálnak egy hétvégére, bemutatva Gundel Károly gasztronómiai örökségét az idén 100 éves Gellért Szállóban.

 

A rendkívül izgalmasnak ígérkező Gundel-Gellért fúzió a szálloda védjegyének számító Lakosztályétterem vacsorával kezdődik, méghozzá interaktív „szedd magad” mesterkurzussal!

 

A Lakosztályétterem fogalmát a Gellért Hotel hívta életre, melynek a leghíresebb vendégeit fogadó 422-es lakosztálya és a Dunára néző pazar panoráma adja a díszletét. A limitált létszámú fine dining vacsorára ez alkalommal a Gundel Étterem executive chef-je, Litauszki Zsolt készít látványkonyhában egy exkluzív 5-fogásos, pezsgősorral kínált menüt.

 

Az ifjú, de a szakmában már nagy nevet szerzett sztárséf idén tavasszal igazolt a Gundelhez. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia tagja karrierje kezdetén majd’ 10 évet töltött Ausztriában, ahol több étteremben, köztük két Michelin-csillagosban is szerzett tapasztalatokat.

 

Igazi különlegesség, hogy a lakosztályétterem keretén belül a desszert egyik hozzávalóját, a barackot a vendégek maguk szedik a vacsora napjának délutánján. A séffel közös, pezsgőzéssel és sós falatkákkal kísért interaktív „szedd magad” mesterkurzus egyedi és felejthetetlen élményt ígér a gourmandoknak.

 

 

Program:

 

15:30 – Találkozás a Gellért Hotel lobby-jában, majd közös utazás Érdre
16:00 – Interaktív „szedd magad” mesterkurzus Litauszki Zsolt séffel, welcome pezsgővel és sós falatokkal
19:00 – Lakosztályétterem prémium kategóriás pezsgővacsora a Gellért 422-es lakosztályában

 

A Lakosztályétteremben a helyszín különleges adottságai miatt  12 fős kerekasztal várja  a vendégeket.

 

Litauszki Zsolt prémium kategóriás menüje

Kikelet Hárslevelű Brut Pezsgő 2013

 

Pikáns báránytatár érlelt juhsajttal, harissaval
Francois President Brut Nature

 

Hűvös joghurtos vajtök leves kacsanyelvvel

 

Makréla grillezett görögdinnyével
Kreinbacher Rosé Brut

 

Borjúmáj erdei gombákkal, cseresznyével
Billecart-Salmon Brut Rosé

 

Rántott sárgabarack vanília fagylalttal
Ruinart -R de Ruinart Magnum

 

A Gundel a Gellértben Lakosztályétterem ára: 39.600 Ft, Jegyvásárlás ITT.

Tartalma: 

  • 1 fő részére 5-fogásos gourmet menü pezsgősorral, 
  • interaktív „szedd magad” mesterkurzus welcome pezsgővel és sós falatokkal Érden, 
  • transzfer oda-vissza a Gellért Hotel és az érdi barackföld között

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!