A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Mitiszol Fesztivál

11. 18.

Budapest, Millenáris ParkA Magyarországon egyedülálló Mitiszol Fesztivál célja közelebb hozni az emberekhez a természethűség fontosságát.

 

Az alapnak számító Terra Hungarica tagokon (11 borvidék, közel 30 bortermelő) túl, a tavalyihoz hasonlóan külföldi borászok is kiállítanak majd Európa számos kiemelkedő borvidékéről - személyesen lehet tőlük kóstolni. A több mint 100 bor mellett, hasonló szellemiségben készült italokat és ételeket is kóstolhatnak majd azok, akik jegyet váltanak a rendezvényre. 

 

Mitiszol Fesztivál
Ahogyan az a Mitiszolon lenni szokott, idén is a sétáló kóstoló lesz a főszerepben (12 h-19 h) autentikus borokkal, azonban egészen izgalmas és a fesztivál történetében rendhagyó újdonságokkal is készülnek: a 42 Coffee a rendezvényen tartja meg a Magyarországon elsőként megrendezett barista liga 3. fordulóját, a Házikó pedig legújabb, "Miteszel" névre keresztelt projektjének bemutatására készül. 

Egyéb ital kategóriában is lesznek új arcok és olyan ígéretes kisvállalkozások, akikben szó szerint benne van a vitamin, így mindenképpen szeretnénk megmutatni őket. Aki megéhezik, annak pedig organikus alapanyagokból készült ételeket kínálnak, így ebédelni és vacsorázni is mindenképpen itt érdemes.

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!