A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Winelovers Club - Buborékok arcai 2.0

03. 12.

Budapest, Ménesi Borbár



Szeretnél te is érteni a pezsgőkhöz? Tudni, hogy mi az a degorzsálás, a methode traditionelle, a dosage, vagy hogy mi a különbség egy Champagne, egy magyar pezsgő, egy Crémant és egy Cava között? Ezen a kötetlen hangulatú boresten mindenre fény derül, miközben remélhetően a végére mi is együtt pezsgünk majd a buborékokkal.

 

A Winelovers Club - Buborékok arcai 2.0 kóstolóját olyanoknak ajánljuk, akik vágynak egy kis pezsgésre a hétköznapokban, szívesen hallanának a pezsgőkészítés rejtélyeiről, és hisznek abban, hogy a pezsgőknek a hétköznapokba is helye van a vacsoraasztaloknál, nem csak különleges alkalmakkor. A kurzushoz előképzettség nem szükséges. Oktatóink a csoport érdeklődési köréhez igazítják a tematikát, valamint szívesen fogadják a felmerülő kérdéseket és érdekességeket, hogy egymástól is tanulhassunk az este folyamán.

 

Előadó: Blazsovszky Péter
A kurzus időtartama 1,5-2 óra

 

JEGYEK ITT

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!