Winelovers Club - Buborékok arcai 2.0
Budapest, Ménesi Borbár
Szeretnél te is érteni a pezsgőkhöz? Tudni, hogy mi az a degorzsálás, a methode traditionelle, a dosage, vagy hogy mi a különbség egy Champagne, egy magyar pezsgő, egy Crémant és egy Cava között? Ezen a kötetlen hangulatú boresten mindenre fény derül, miközben remélhetően a végére mi is együtt pezsgünk majd a buborékokkal.
A Winelovers Club - Buborékok arcai 2.0 kóstolóját olyanoknak ajánljuk, akik vágynak egy kis pezsgésre a hétköznapokban, szívesen hallanának a pezsgőkészítés rejtélyeiről, és hisznek abban, hogy a pezsgőknek a hétköznapokba is helye van a vacsoraasztaloknál, nem csak különleges alkalmakkor. A kurzushoz előképzettség nem szükséges. Oktatóink a csoport érdeklődési köréhez igazítják a tematikát, valamint szívesen fogadják a felmerülő kérdéseket és érdekességeket, hogy egymástól is tanulhassunk az este folyamán.
Előadó: Blazsovszky Péter
A kurzus időtartama 1,5-2 óra
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!