A pincészet borbemutatása
Teljes érettségben szüretelt, hozamkorlátozott ültetvényről származó szőlő került feldolgozásra. Az alkoholos erjedés megindulása után egy napot volt a lé a cefrén, utána préseltünk, és hűtve erjesztettünk.
Érlelési információkTartályos feldolgozás és érlelés. |
PinceidőAzonnal fogyasztható. |
Hol vásárolható meg
Étterem, szálloda
Márkvárt Pincészet bemutatása
Családi pincészet vagyunk, jelenleg 10 hektár szőlőtermő területünk van. Borainkat kizárólag saját termésből állítjuk elő, reduktív technológiával készítjük, a frissességre és a gyümölcsösségre fordítunk különös figyelmet. A pincészetünknél folyóborainkat és palackos borainkat értékesítjük. Igény szerint előzetes egyeztetés alapján kiszállítjuk azokat.