A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Hungaria Irsai Olivér Doux

Hungaria Pezsgőpincészet Hungaria Irsai Olivér Doux NV

Véleményünk szerint

Szalmasárga színű a pezsgő, amelynek áradó parfümös, virágos illatjegyei kilépnek a pohárból. Kóstoláskor érezzük, hogy erőteljesen lépnek fel a buborékok, a kortyot emellett az édesség és az illattal párhuzamos aromatika jellemzi. Könnyed testtel, alacsony alkohol- és savtartalommal bíró tétel. Kerek, minden ízében aromatikus kompozíció.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2015-01-13

 • Típus

  Édes
 • Borvidék

  Magyarország
 • Alkohol %

  11,0 %
 • Palackmennyiség

  25000
 • Ár

  1899 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% Irsai Olivér

A pincészet borbemutatása

Lédús muskotályszőlő egy leheletnyi lezserséggel. Irsai Olivér egy magával ragadó egyéniség, akinek nevét mindenki jól ismeri. Bejáratos a legjobb hazai klubokba, vele minden találkozásból nagyvilági élmény kerekedik. Elegáns, mégsem fellengzős, karakteres, mégis gyengéd. Engedd, hogy a Hungaria Irsai Olivér Doux finom élesztősségével, üde savaival és könnyed cukortartalmával elvarázsoljon! Telt ízének köszönhetően friss gyümölcssaláták és gyümölcsös desszertek tökéletes kísérője.

Érlelési információk

Méthode transvasée eljárással készített pezsgő 9-11 hónapos palackos erjesztéssel és érleléssel. 2014 szeptemberében palackozták.

Pinceidő

1,5 év

Hol vásárolható meg

Tesco, Auchan, Interspar, Metro, Spar, CBA

Hungaria Pezsgőpincészet bemutatása

Ebben az 1955-ben alapított budafoki pezsgőpincészetben csak klasszikus, palackban erjesztett és érlelt kiemelkedő minőségű pezsgő készül. A klasszikus pezsgők kínálatában ez garantálja a Hungaria Pezsgőpincészet piacvezető szerepét, melynek pezsgői egy exkluzív világot jelenítenek meg. Az ínyencek és a szakemberek által kedvelt fehér száraz pezsgők között a Hungaria Pezsgőpincészet az Extra Dry és a Grande Cuvée Brut fajtáival képviselteti magát. A Hungaria pezsgők választékát az elegáns színű félszáraz Rosé, a villányi vörösborból erjesztett, száraz Villányi Grande Cuvée Rouge és legújabb termékünk, az édes Irsai Olivér teszik teljessé. A Hungaria pezsgők élvezetének teljességét adja a tökéletes minőség és az egyéniséghez illő csomagolás.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!