A pincészet borbemutatása
Rafinált illat szép hordófűszerekkel, mandulával, meggyel, pici punccsal, cseresznyével, érintésnyi vaníliával. Elegáns szerkezet, kerek tanninok, szép savak. Gyönyörű bor, hosszú lecsengéssel.
Pinceidő2019 |
Schieber Pincészet bemutatása
Ha bor, akkor Szekszárd, ha Szekszárd akkor Schieber! Igaz, ez a rendkívül jó ár-érték arányú folyóboroktól kezdve az új szekszárdi palackba töltött Bikavéren át a lehengerlő csúcsborokig mindenre. A prémium rozé akár egy steak mellett is megállja a helyét, a kadarkájukat az évtized kadarkájának választotta egy bormagazin, a Trilógia kékfrankos biztosan a legjobbak között van az országban, a prémium Bikavérüket külföldi újságírók méltatták, a Materia Prima nevű csúcsboruk pedig önmagáért beszél. Van azonban még valami, amire - szerencsére - ráéreztek Schieberék, ez pedig az, hogy a palackozott boroknál nem elég, ha a bor jó, de szükség van az emberre, a történetre a bor mögött. Ezt ők megértették és úgy tűnik rájöttek a dolog nyitjára, ugyanis érezhetően jelen vannak nem csak a borokban, de az épületben, a címkékben, mindenben. Nem arctalan, unalmas vállalkozás tehát a borászat, hanem egy biztos alapokon nyugvó birtok, melynek a felső polcra szánt szegmensétől egészen a legalsó polcig örömmel mutatja meg magát tulajdonos és alkalmazott egyaránt. Ha pedig a fogyasztó is beszáll a játékba, a történet elnyeri igazi értelmét, azt, hogy a Schieber családhoz tartozni igazán jó érzés. Kóstolja meg a boraikat és legyen részese a történetüknek ön is!