A pincészet borbemutatása
40% merlot és 60% cabernet sauvignon házasításából készült bor, amely nevét a kiváló adottságú területről kapta. A Porkoláb házasítást pincészetünk csak kiváló évjáratú borokból készíti. Jól fogyasztható, szép tanninokkal rendelkező bor. Porkoláb-völgy dűlőből, 1 kg/tőke terheléssel, 16 hónapig érlelődött első, illetve másodtöltésű 500 literes tölgyfa hordókban.
Érlelési információkTölgyfa hordós érlelés. |
Hol vásárolható meg
www.njp.hu kapcsolat menüpont alatt
Németh János Pincészet bemutatása
Pincészetünk ültetvényei Magyarország egyik legősibb szőlőtermelő területén, a Szekszárdi borvidéken találhatóak. Az Ivánvölgyi domboldalon áll a nagyszülők által épített pince és a régi présház, amely a borkóstolás helyszíne, valamint az újonnan épített feldolgozó. A borok a tradicionális és a modern technológia ötvözésével készülnek, amelyek 14-24 hónapos fahordós érlelés után kerülnek palackba.