Schieber Pincészet
Szekszárd
Ha bor, akkor Szekszárd, ha Szekszárd akkor Schieber! Igaz, ez a rendkívül jó ár-érték arányú folyóboroktól kezdve az új szekszárdi palackba töltött Bikavéren át a lehengerlő csúcsborokig mindenre. A prémium rozé akár egy steak mellett is megállja a helyét, a kadarkájukat az évtized kadarkájának választotta egy bormagazin, a Trilógia kékfrankos biztosan a legjobbak között van az országban, a prémium Bikavérüket külföldi újságírók méltatták, a Materia Prima nevű csúcsboruk pedig önmagáért beszél. Van azonban még valami, amire - szerencsére - ráéreztek Schieberék, ez pedig az, hogy a palackozott boroknál nem elég, ha a bor jó, de szükség van az emberre, a történetre a bor mögött. Ezt ők megértették és úgy tűnik rájöttek a dolog nyitjára, ugyanis érezhetően jelen vannak nem csak a borokban, de az épületben, a címkékben, mindenben. Nem arctalan, unalmas vállalkozás tehát a borászat, hanem egy biztos alapokon nyugvó birtok, melynek a felső polcra szánt szegmensétől egészen a legalsó polcig örömmel mutatja meg magát tulajdonos és alkalmazott egyaránt. Ha pedig a fogyasztó is beszáll a játékba, a történet elnyeri igazi értelmét, azt, hogy a Schieber családhoz tartozni igazán jó érzés. Kóstolja meg a boraikat és legyen részese a történetüknek ön is!
Cím7100 Szekszárd Kadarka út 100. |
Telefonszám+36-30-200-5601 |
MegközelíthetőségM5-os, és 56-os |
|
E-mail info@schieberpinceszet.hu |
Honlap http://www.schieberpinceszet.hu |
Borkóstoló
Tételszám5-től |
Kóstoló ára3000 forinttól |
BorkorcsolyaPogácsa, sajtok |
Bejelentkezés+36-30- 200-4335 |
Vendéglátás
HidegkonyhaNincs |
MelegkonyhaVan |
Szakmai profil
Alapítás éve1960. |
Éves palackszám110-120 000 |
SzőlészPosevitz Ilona, Molnár Gábor |
BorászPosevitz Ilona, Molnár Gábor |
Termesztett fajtákcabernet sauvignon, cabernet franc, kékfrankos, merlot, kadarka, syrah, donfelder |
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!