A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Schieber Pincészet

Szekszárd


Ha bor, akkor Szekszárd, ha Szekszárd akkor Schieber! Igaz, ez a rendkívül jó ár-érték arányú folyóboroktól kezdve az új szekszárdi palackba töltött Bikavéren át a lehengerlő csúcsborokig mindenre. A prémium rozé akár egy steak mellett is megállja a helyét, a kadarkájukat az évtized kadarkájának választotta egy bormagazin, a Trilógia kékfrankos biztosan a legjobbak között van az országban, a prémium Bikavérüket külföldi újságírók méltatták, a Materia Prima nevű csúcsboruk pedig önmagáért beszél. Van azonban még valami, amire - szerencsére - ráéreztek Schieberék, ez pedig az, hogy a palackozott boroknál nem elég, ha a bor jó, de szükség van az emberre, a történetre a bor mögött. Ezt ők megértették és úgy tűnik rájöttek a dolog nyitjára, ugyanis érezhetően jelen vannak nem csak a borokban, de az épületben, a címkékben, mindenben. Nem arctalan, unalmas vállalkozás tehát a borászat, hanem egy biztos alapokon nyugvó birtok, melynek a felső polcra szánt szegmensétől egészen a legalsó polcig örömmel mutatja meg magát tulajdonos és alkalmazott egyaránt. Ha pedig a fogyasztó is beszáll a játékba, a történet elnyeri igazi értelmét, azt, hogy a Schieber családhoz tartozni igazán jó érzés. Kóstolja meg a boraikat és legyen részese a történetüknek ön is!

Schieber Pincészet borai

Cím

7100 Szekszárd Kadarka út 100.

Telefonszám

+36-30-200-5601

Megközelíthetőség

M5-os, és 56-os

E-mail info@schieberpinceszet.hu

Honlap http://www.schieberpinceszet.hu

Borkóstoló

Tételszám

5-től

Kóstoló ára

3000 forinttól

Borkorcsolya

Pogácsa, sajtok

Bejelentkezés

+36-30- 200-4335

Vendéglátás

Hidegkonyha

Nincs

Melegkonyha

Van

Szakmai profil

Alapítás éve

1960.

Éves palackszám

110-120 000

Szőlész

Posevitz Ilona, Molnár Gábor

Borász

Posevitz Ilona, Molnár Gábor

Termesztett fajták

cabernet sauvignon, cabernet franc, kékfrankos, merlot, kadarka, syrah, donfelder

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!