A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Heimann Családi Birtok

Szekszárd


A Heimannok tizedik generációja veszi kézbe a metszőollót Szekszárdon. Zoltán fiúnk világlátott céhlegény, de már a családi manufaktúra szerves része. Fent élünk az Iván-völgy tetején, az ősi présházban. Mögöttünk húsz hektár, négy tagban, két kilométeres átmérőjű körön belül. Innét karnyújtásnyira van a mennyország. Földkórosak vagyunk, bele vagyunk szerelmesedve a szőlőbe, a természetbe, az életbe, a kadarkába, a kékfrankosba, a játékba, amit a hazai és világfajták egyensúlya kínál. Dolgunk van vele, műveljük, hogy érték legyen belőle. Ez a feladatunk. Az ember megértheti önmagát, önmagán keresztül a természetet, és ha a kettő harmonikus egyensúlyba kerül, abból megszületik egy palack bor. A bor mögött munkás hétköznapok, a természet kiszámíthatatlan szeszélye, címke, nyomdaköltség, dugó, üveg, szőlőmunkások bére, a hivatalnak packázásai, de végül mindig felülkerekedik az öröm és az élet szeretete. Szembe megyünk a harsány, kérész életű divattal. Hosszú távon szeretnénk közvetíteni a gyümölcsösség örömét, a savak üde játékát, az ízek természetes, kozmetikázatlan tisztaságát, a test eleganciáját. Ha mindebből stílus születik, az már a ráadás.

Heimann Családi Birtok borai

Cím

7100 Szekszárd Iván-Völgy 9814/13. Hrsz.

Telefonszám

Nincs adat

Megközelíthetőség

Lásd bővebben a honlapunkon!

E-mail heimann@heimann.hu

Honlap http://www.heimann.hu

Borok megvásárolhatósága

Bortársaság, Heimann Présház

Heimann Családi Birtok borok ingyenes szállítással

Borkóstoló

Tételszám

3-7

Kóstoló ára

1500-4000 Ft

Borkorcsolya

Van

Bejelentkezés

06-20-9617-101

Vendéglátás

Hidegkonyha

Nincs

Melegkonyha

Nincs

Szakmai profil

Alapítás éve

1991

Éves palackszám

110000

Szőlész

Heimann Zoltán

Borász

Heimann Ágnes

Termesztett fajták

kékfrankos, kadarka, cabernet franc, merlot, syrah, pinot noir, sagrantino, tannat, viognier

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!