Hárs Családi BioPincészet
Pécs
Magyarország szubmediterrán borvidékén terül el a Hárs Pincészet birtoka, amely családi örökség részeként évszázados múltra tekint vissza. A fivérek, Tibor és József elkötelezett hívei a fenntartható, ökológiai szemléletű gazdálkodásnak, így a 20 ha-os területen a szőlő növényvédelme a környezetre és az egészségre ártalmas kémiai anyagok nélkül valósul meg már több mint 15 éve. A mikroklimatikus viszonyok páratlanul segítik ezen elvek alkalmazását, s így kiváló minőségű vegyszermentes gyümölcs szolgáltatja az alapanyagot a biobor és biomust előállításhoz.
Cím7753 Szajk Pincesor 472. |
Telefonszám+36205938004 |
MegközelíthetőségBudapest és Pécs irányából az M60-as autópálya szajki leágazója felől. |
|
E-mail kapcsolat@harspinceszet.hu |
Honlap http://www.harspinceszet.hu |
Borkóstoló
Tételszám6-12 |
Kóstoló ára1500-3000 ft/fő min. létszám 12 fő |
Borkorcsolyaigény szerint sajttál, pogácsa |
Bejelentkezés+36205938004 |
Vendéglátás
HidegkonyhaVan |
MelegkonyhaNincs |
Szakmai profil
Alapítás éve1992 |
Éves palackszám25 000 |
SzőlészHárs Tibor |
BorászHárs Tibor |
Termesztett fajtákchardonnay, sauvignon blanc, muscat ottonel, olaszrizling, juhfark, királyleányka, hárslevelű, bianka, portugieser, merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, cirfandli, tramini, szürkebarát, kisérleti rezisztens fajták (panonija, jázmin, orbán) |
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!