A pincészet borbemutatása
Ökológiai szőlőtermesztésből származó szőlőből készült, melyet semmilyen felszívódó vegyszerrel nem kezeltünk. A bor színén és illatán már fellelhetőek a fahordós jegyek. Szép lekerekedett édes bor, melyben jól érezhetőek aszaltas, mandulás jegyek.
Érlelési információk12 hó tölgyfahordós érlelés. Palackozva: 2015.02. |
Pinceidő2017-ig |
Hárs Családi BioPincészet bemutatása
Magyarország szubmediterrán borvidékén terül el a Hárs Pincészet birtoka, amely családi örökség részeként évszázados múltra tekint vissza. A fivérek, Tibor és József elkötelezett hívei a fenntartható, ökológiai szemléletű gazdálkodásnak, így a 20 ha-os területen a szőlő növényvédelme a környezetre és az egészségre ártalmas kémiai anyagok nélkül valósul meg már több mint 15 éve. A mikroklimatikus viszonyok páratlanul segítik ezen elvek alkalmazását, s így kiváló minőségű vegyszermentes gyümölcs szolgáltatja az alapanyagot a biobor és biomust előállításhoz.