A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Günzer Tamás Pincészete

Villány


A Villányi borvidék tüzes vörösborairól és kiváló szakembereiről híres. Szubmediterrán éghajlata hosszú száraz nyaraival rendkívüli módon kedvez a szőlőtermesztésnek. Ez önmagában azonban nem elég, és a borászatot is csak részben lehet megtanulni az iskolapadban, a valódi tudáshoz csak hosszú évek tapasztalatán, verejtékes munkáján át vezet az út. Günzer Tamás nekivágott ennek az útnak, gondosan ápolta a szőlőt, szakszerűen művelte az ültetvényeket, optimalizálta a tőketermelést, ügyelt a vessző és a fürtszámokra és mindenekelőtt arra, hogy a napfény mindig átjárja a fürtöket. Szüretelt, palackozott, kóstoltatott, ott volt a fesztiválokon, borversenyeken, ahonnan díjakkal meggazdagodva térhetett haza. Ennek eredményeképpen borai mára ismertté váltak hazánkban és külföldön is. Célja soha nem az átlagos minőségű bor előállítása, csúcsborokat, különlegességeket palackoz évről évre. A két évtizednyi kitartó munkája gyümölcseként, a folyamatos bővítések folyamán Günzer Tamás ma már 45 hektáron gondoz szőlőt a Villányi Borvidéken, borait évente 220 000 palackba tölti és számos díjat is elnyert.

Günzer Tamás Pincészete borai

Cím

Villány Baross Gábor u. 79

Telefonszám

72-493-163

E-mail info@gunzertamas.hu

Honlap http://www.gunzertamas.hu

Borok megvásárolhatósága

Metro, Lidl, Spar, Interspar, Royal Borház, Corvinum, CBA, Günzer Tamás Pincészete

Günzer Tamás Pincészete borok ingyenes szállítással

Borkóstoló

Tételszám

6-8

Kóstoló ára

1600-2000 Ft

Borkorcsolya

Igény esetén.

Bejelentkezés

+36-30-385-0883

Vendéglátás

Hidegkonyha

Van

Melegkonyha

Nincs

Szakmai profil

Alapítás éve

1998

Éves palackszám

220000

Szőlész

Günzer Tamás

Borász

Günzer Tamás

Termesztett fajták

portugieser, kékfrankos, syrah, pinot noir, merlot, cabernet sauvignon, cabernet franc, kadarka, olaszrizling, chardonnay, ottonel muskotály

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!