A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Jótékonysági borárverezés

08. 24. - 09. 30.

, , 2010. augusztus 26. - szeptember 30. - Vylyan Szőlőbirtok honlapjaA Vylyan Pincészetnél ötletekből sosem fogynak ki, így nem meglepő, hogy a pincészet \"zászlóshajója\" a Duennium 2006 nem mindennapi módon bont vitorlát a 2010-es évben! Idén három ismert, elismert, véleményformáló közéleti személyiséggel együttműködve indul a Duenniumhoz kapcsolódó jótékonysági kezdeményezés! A támogatók - Benedek Tibor, dr. Csernus Imre és Lovasi András - kézjegyükkel látnak el három - egyenként 3 literes dupla magnum - palackot, amelyekre 2010. augusztus 26-tól kezdve egy hónapon át tartó jótékonysági árverésen licitálhatnak a birtok honlapján (www.vylyan.hu) keresztül.

 

A három pillér idén az egészség, a mentálhigiénia és a zenei tehetségkutatás. Benedek Tibor egy óvodai környezetben zajló kezdeményezést, a Gondolkodj Egészségesen! programot támogatja. Dr. Csernus Imre aláírásával a Mentálhigiéné témakörben a pécsi S.O.S. Élet Telefonszolgálat további működését segíti. Lovasi András pedig a pécsi ZION-t (Zenész Ifjúsági Otthon) támogatja, ahol Könnyűzenei Iskolát szeretnének indítani hátrányos helyzetű fiatalok részére.

További információk:
www.vylyan.hu

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!