A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Piknik a LASSÚSÁG jegyében - Slow Food Central Budapest

05. 23. - 06. 26.

, , 2011. június 26. - Budapest, MargitszigetSzeretünk enni, de nem mindegy mit. A történet lényegében innen indul. Ehhez hozzátartozik még, hogy érdekelnek minket azok az emberek, akik, hozzánk hasonlóan az étkezést a kultúra részének tekintik. Azok, akik ennek megfelelő tisztelettel viseltetnek a Budapesthez és környékéhez kötődő növények, állatok, receptek, gasztronómiai hagyományok iránt. Egyre több kézműves szemléletű borász, sajtkészítő vagy más élelmiszertermelő dolgozik itt, akiknek jövője akkor garantált, ha mi, az itt élő fogyasztók megismerjük őket. Ezért jött létre a Slow Food Central Budapest. Mert mi szeretünk enni.

 

A Slow Food nemzetközi mozgalmának budapesti csoportja, minden érdeklődőt szeretettel vár június 26-án a Margitszigeti Nagy rétre, egy piknikre.

Hozz magaddal egy otthon készített finomságot, vagy csak ugorj el egy piacra, és vegyél friss gyümölcsöt, zöldségeket, sajtot, kolbászt, kenyeret! Hogy a szomjadat is elolthasd, készülj kedvenc boroddal, vagy más italoddal! Mi szívesen megkínálunk majd ételekkel, italokkal, ha Te is hozol valamit, biztosan mindenki jóllakik!

Ha érdekel a Slow Food, többet is megtudhatsz róla a szervezet nemzetközi honlapján, vagy a Central Budapest facebook felületén. 

Helyszín: Budapest, Margit-sziget, Nagyrét
Időpont: 2011. június 26. 11:00-17:00-ig

Ha kérdésed van, írj a slowfoodcentralbudapest@gmail.com e-mail címre. Örülnénk, ha eljönnél, kérjük, ha számíthatunk rád, küldj egy e-mailt, csak, hogy tudjuk, hogy kb. hányan leszünk.

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!