A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Terra Hungarica Borszalon 2012

10. 09. - 11. 17.

, , 2012. november 17. - Budapest, Gerbeaud HázA tavaly először megrendezett Borszalon és a tavaszi Kékfrankos Nap után újabb rendezvénnyel jelentkezik a természethű gazdálkodásra és autentikus borok készítésére törekvő magyar borászatokat összefogó Terra Hungarica. A második Borszalonra november 17-én, szombat délután kerül sor a Gerbeaud Házban, ahol a tavalyihoz képest több kiállító és nagyobb vendégtér várja majd az érdeklődőket.

 

A 37 kiállítót és közel 150 bort felvonultató sétáló kóstolón túl, idén is sor kerül egy szemináriumra, amelynek témája a világszerte növekvő népszerűségű, de itthon még alig ismert borstílus, a narancs bor (orange wine) lesz. A nemcsak fanatikusoknak szóló, de a kíváncsi és nyitott borkedvelők számára is érdekes eseményen többek között olyan sztárok borai is kóstolhatóak majd, mint Josko Gravner, Movia, Čotar, Radikon.

A sétáló kóstolóval párhuzamosan egy interaktív kiállításra is sor kerül, amelynek a szervezők “A bor illata” címet adták. A Borszalonra jegyet váltók által ingyenesen látogatható kiállításon a vendégek megismerkedhetnek a bor természetes illatanyagaival és a legjellemzőbb illathibákkal is.

Bővebb információ: terrahungarica.hu

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!