Magyar Borok Bálja 2014
, , 2014. február 22. - Budapest, Boscolo New York Palota
Immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Borok Bálja. A hagyományoknak megfelelően az eseménynek 2014-ben is a budapesti Boscolo New York Palota ad otthont. A Magyar Borok Báljának első évada 2006-ban volt, azóta töretlen lelkesedéssel, egyre magasabb színvonalon valósul meg ezt az exkluzív esemény.
Amiért érdemes eljönni:
Exkluzív társaság
Budapest egyik legnagyobb presztízsű bálja azért különleges, mert nemcsak a hazai üzleti, kulturális és diplomáciai élet szereplőinek megjelenése emeli fényét, hanem a legjobb magyar borok készítői is. Itt nem lepődhet meg a borkedvelő, ha asztaltársával olyan borról beszélgethet, amelyet ő készített el.
Prémium borok
A rendezvény célja, hogy a magas minőségű magyar borokat, hozzájuk méltó környezetben mutassa be. Mégpedig ott, ahol a bor helye van: az terített asztalnál. A borsort olyan bortípusokra építettük, amelyek meghatározzák a haza borkínálatot. Szerepel benne az elegáns, tradicionális készítésű pezsgő, a Márai óta alapértelmezett olaszrizling, a nagy reménységnek számító furmint, a fűszeres kékfrankos, a méltóságteljes bordeaux-i típusú vörös házasítás és végül a világ semelyik édes borához nem hasonlítható, lélegzetelállító aszú. Szándékunk, hogy ezen évről-évre visszatérő borkategóriák sorát minden alkalommal kiegészítsük egy kedves vendéggel. Idén ez az egri csillag, az Egri borvidék új fehér házasítása.
Fenséges ételek
A bál menüjét a Salon Étterem séfje, Wolf András tervezi meg és készíti el számunkra, akit a Gault Millau Étteremkalauz az Év Konyhafőnökének választott 2013-ban.
További információkért kattints IDE!
Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!