A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
borvacsora budapesten
Mit isznak a bálozók idén?
A Magyar Borok Bála borsora
Február 22-én immár kilencedik alkalommal gyűlnek össze a borkedvelő bálozók, hogy a Magyar Borok Bálja keretében egy ötfogásos ültetett borvacsorán kapjanak ízelítőt egy vezető séf, a Gault & Millau Magyarország 2014-es étteremkalauza által az Év Konyhafőnökének választott Wolf András tudásából. Az ételeket az est során meghatározó magyar bortípusok kísérik annak érdekében, hogy a vendégek a gyakorlatban is megtapasztalhassák, mire képesek olaszrizlingjeink, furmintjaink, kékfrankosaink, cabernet franc-jaink és magas kategóriájú vörös házasításaink az exkluzív vacsoraasztalon. Előzetesként mi megízleltük az est borsorát; itt következnek az egyes tételekről készített jegyzeteink.
Megújul a Magyar Borok Bálja
Nagyestélyi, szmoking és bor
2014. február 22-én immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Borok Bálja, a budapesti báli szezon meghatározó eseménye. Az est előkészítését és lebonyolítását az idei évtől új csapat vette át, akik további prémium boros rendezvények és projektek lebonyolításával is foglalkoznak, közöttük a közelmúltban lezajlott Olaszrizling Októberrel. A szervezők a Magyar Borok Bálja kapcsán fontosnak tartják a már kialakult tradíciókhoz való hűséget, ugyanakkor hangsúlyt fektetnek az esemény több ponton történő megújítására annak érdekében, hogy mind a bálra ellátogató közönségnek, mint a hazai borszakmának többet nyújthassanak.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás