A pincészet borbemutatása
A Mézes Mályról szüretelt alapborban klasszikus 1/1-es arányban áztak a birtokon válogatott aszúszemek. A kötelező kétéves ászkolást új fahordóban töltötte. 2006 kiemelkedő sav-cukor arányt termett. Kiegyensúlyozottan érő, vibráló aszúbor. 150 gramm/liter maradék cukor.
Érlelési információkA bor két évet töltött új, szerednyei hordóban, majd egy évet tartályban. A palackozásra 2010. április 18-án került sor. |
Pinceidő2025 |
Hol vásárolható meg
Gizella Pince, Radovin, Vinowonka, Andrássy Rezidencia, Gólyás Borház
Gizella Pince Tokaj bemutatása
Kézműves pincészet 6 hektár, szőlővel 7 dűlőben. Változatos talajtípusokon termesztett fajtáink különböző borokat eredményeznek. Célunk a magas minőség, tiszta ízvilág, uralkodó gyümölcsösség elérése, megtartása. Száraz és desszertborokat egyaránt készítünk.