A pincészet borbemutatása
A késő november végi szüret során, válogatott szőlőből és dűlő szelektáltan a mádi Betsek dűlőből készített kiváló minőségű édes desszert bor. Komplex illatához, krémes ásványosság párosul. Komoly termés korlátozás előzte meg a szüretet melynek előnyeit a bor fogyasztása közben élvezhetjük. (Cukor: 160 g/l; sav: 7,5 g/l)
Érlelési információkTartályos érlelés, palackozva: 2014 szeptember. |
Pinceidő3 év |
Chateau Cloche bemutatása
Célunk, a tokaji borok nagy hírű hagyományainak tiszteletbevételével a jelen idők keresletét kielégítő magas minőségű borok előállítása és forgalmazása, valamint a borvidék jó hírét és egyedülálló adottságait a világban terjeszteni, hiszen a bor nemcsak kiváló élvezeti cikk, hanem összekötő kapocs is a különböző kultúrák között. Borászatunk tíz éve kezdte el működését egy, a Harcsa dűlőben fekvő szőlő felvásárlásával, amit a Betsek és Makkos dűlőben fekvő területek követtek; mindez a mai napra 4,8 hektárra nőtt. Fajtaösszetétel: furmint 70%, hárslevelű 25%, sárga muskotály: 5%.