A pincészet borbemutatása
Javarészt a Kastély termése. 1964-es telepítés, négy szüretben szedett, részben egész fürtben préselt zamatos furmint, amely szelektált élesztővel erjedt és fahordóban érett finomseprőn, hetente felkeverve. Izgalmas bor.
Érlelési információkA bor 7 hónapig érlelődött részben finomseprőn tartva vegyes hordókban. |
Pinceidő2015 |
Hol vásárolható meg
Bortársaság, Drop Shop, Esszencia borkereskedés, Gizella Pince Tokaj, Gólyás borház, Radovin
Gizella Pince Tokaj bemutatása
Kézműves pincészet 6 hektár, szőlővel 7 dűlőben. Változatos talajtípusokon termesztett fajtáink különböző borokat eredményeznek. Célunk a magas minőség, tiszta ízvilág, uralkodó gyümölcsösség elérése, megtartása. Száraz és desszertborokat egyaránt készítünk.