A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Winelovers webshop borok már az eMagon is

2021-10-21 | (X)


Winelovers webshop borok már az eMagon is

A Winelovers webshop több mint ezerféle bora már rendelhető az eMAG Marketplace-en, a Winelovers által forgalmazott borok így szélesebb fogyasztói réteget érnek el.


A 2017-ben, hiánypótló szereplőként induló Winelovers webshop fókuszában a borok és boros kiegészítők értékesítése áll. A kínálat mind a pincészetek számában, mind pedig a hazai és külföldi tételek számában is folyamatosan bővül, évről évre jobban kedvelik a vásárlók, a webshop 4 év alatt online értékesítésben a piac meghatározó szereplőjévé vált. A pandémia alatt különösen megnőtt az online vásárlások száma, a webshop pedig hazai és külföldi borok széles kínálatával várta a fogyasztókat. 

 

A legnépszerűbb tételek tükrözik a borok iránti igény szezonális változásait. Tavasszal és nyáron a könnyed, reduktív tételek, fehér és rosé borok a legnépszerűbbek, míg az őszi és téli hónapokban a robosztusabb, érlelt vörös és fehérborok a kelendőbbek. Az édes borok és pezsgők pedig az ünnepi asztalok fontos szereplői.

 

A Winelovers webshopban az elmúlt másfél évben különösen sokat nőtt a Tokaji és Villányi borvidékekről származó borok forgalma. Az aszúk, a magyar cabernet franc-ok és a dűlős száraz fehérborok iránti rendkívül nagy kereslet is mutatja, hogy egy fizetőképesebb és edukáltabb fogyasztói réteget is elérnek.

 

A Winelovers a magyarországi borpiac megkerülhetetlen szereplője, amely kezdetben borkóstolókkal és boros rendezvényekkel csábította a borrajongókat. A márkához tartozó Borkollégiumban borszakértői és gasztronómiai képzések folynak, a Winelovers webshop pedig a borok és boros kiegészítők értékesítését végzi. A Winelovers 100 – 100 legjobb magyar bor magazin összeállítása és az azt követő nyertes borok kóstolója is a Winelovers szervezésében történik, a Borászportál, a Vinoport portálok és a Winelovers blog cikkei nagyszámú olvasótáborral rendelkeznek. A Winelovers ernyőmárka alá tartozó márkák hatékonyan támogatják egymást.

 

A Winelovers webshop célja, hogy minél több magyar borfogyasztó otthonába szállítsanak bort, új értékesítési csatornákat nyissanak, és szolgáltatásaikkal, törzsvásárlói programukkal kiterjesszék a Winelovers vásárlói élményt. Hosszú távon külföldi piacok meghódítását tervezik a hazai borokkal. 

 

További információ, hogy miért érdemes a Winelovers webshopot választani.

 

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!