A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Címketervező

2012-09-06 | Béres Melinda



A jó ajándék egyik fő ismérve, hogy személyes. Vagyis, csak annak a személynek szól, akinek megvásároltam, vagy elkészítettem. Ha személyes ajándékot kapunk, annak sokszorosan örülünk, mert érezzük, hogy az, aki az ajándékot adta, extra erőfeszítést tett annak érdekében, hogy a kedvünkben járjon. Még tovább megyek: személyes ajándékot adni sokkal nagyobb örömöt jelent. Amikor átgondolom, hogy minek örülne a másik, utána járok, alkotok, és a végén izgulok, hogy mit fog hozzá szólni, tetszeni fog-e neki, nos, olyankor szoktam igazán átélni azt, hogy jobb adni, mint kapni…

Vannak alkalmak, amikor jó dolog bort ajándékozni. Ha engem kérdeznek, majdnem mindig (legalábbis felnőttnek…), hiszen a bor illik bármilyen ünnephez, és szinte mindenkinek van kedvence. Ezen kívül a bor is személyessé tehető, csak egy kis kreativitás kell hozzá. No meg a Béres Szőlőbirtok címketervező programja!

A címketervező program a Facebookon keresztül érhető el, és egyszerűen használható Béres borok személyes ajándékká varázslásához. A címkéknek csak a fantázia szab határt: tehetünk rájuk saját rajzot, fényképet, feliratot (Pl. "Éljen az ifjú pár!" vagy "Mucuska 40 éves" vagy "Karácsonyra szeretettel"), díszíthetjük kész motívumokkal, szívvel, léggömbbel, szerelmes párral, szőlőfürttel, ízlés és igény szerint.

Egy dolog biztos: az általunk megálmodott és megtervezett címkéktől az ajándék bor személyes lesz, a megajándékozott boldog, az ajándékozó pedig elégedett. Hiszen alkotott, egyedit és szépet, és örömöt szerzett vele. És ennél, ha ajándékról van szó, több nem is kell!

Próbálja ki, és lepje meg szeretteit egyedi borokkal!