A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Champagne Laurent-Perrier Rosé Brut

Champagne Laurent-Perrier Champagne Laurent-Perrier Rosé Brut NV

Véleményünk szerint

A rozé pereme immár bronzos árnyalatokra tett szert. Az illat közepes intenzitású, fejlett gyümölcsösséget, toastosságot mutat. Kóstoláskor érezzük, hogy a kompozíciót is ez a rozé műfaján belül szinte vörösborokat idéző koncentráció, testesség határozza meg. A kortyban visszatérnek az illat érett, édes tónusú piros bogyós gyümölcsei, a savak fellépése visszafogottabbnak hat, a struktúra tartásáról gondoskodnak, de domináns szerepkörre nem törnek.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2014-12-09

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Champagne
 • Alkohol %

  12,0 %
 • Palackmennyiség

  nincs adat
 • Ár

  21-24 000 Ft
 • Fajtaösszetétel

  100% pinot noir

A pincészet borbemutatása

A világszerte prémiumtermékként számontartott Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut minősége és megjelenése alapján egyet jelent a champagne-i rosé fogalmával, ami az egész világon ismert és elismert. A Rosé Brut a Laurent-Perrier pezsgők egyik ékessége. A legtöbb rosé pezsgőtől eltérően a kizárólag pinot noirból készült alapbort a kék szőlő levének kipréselésével nyerik, és nem pusztán a kék és fehér szőlők borának keverésével. A pezsgőt legalább négy évig pincében pihentetik. Ragyogó, lazacvörös szín, élénk, eleven illat, melyben a friss vörös gyümölcsök, az eper, a ribizli, a málna és a fekete cseresznye fedezhető fel. Íze a szájban hosszú ideig megmarad, a végén telt, simogató érzéssel tölti el fogyasztóját.

Érlelési információk

Méthode traditionnelle eljárással készített pezsgő, az alapborok tartályos érlelést kaptak, a palackos erjedés és érlelés időtartalma minimum 4 év.

Pinceidő

4-5 év

Hol vásárolható meg

CBA

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!