A pincészet borbemutatása
A kékfrankost Hidaspetrén, a kadarkát Alsónánán szüreteltük szeptember elején. A két tételt külön, spontán erjesztettük, valamint érleltük 4 hónapig. A kékfrankost tartályban, a kadarkát hordóban. Könnyed, gyümölcsös, jó ivású sillerbor.
Érlelési információkA bor felerészben tartályban, felerészben hordóban érlelődött öt hónapig. |
Németh János Pincészet bemutatása
Pincészetünk ültetvényei Magyarország egyik legősibb szőlőtermelő területén, a Szekszárdi borvidéken találhatóak. Az Ivánvölgyi domboldalon áll a nagyszülők által épített pince és a régi présház, amely a borkóstolás helyszíne, valamint az újonnan épített feldolgozó. A borok a tradicionális és a modern technológia ötvözésével készülnek, amelyek 14-24 hónapos fahordós érlelés után kerülnek palackba.