A pincészet borbemutatása
Főként fiataloknak, illetve gasztronómiába szánt reduktív eljárással készített félédes, gyümölcsös fehérbor. Az alacsony alkohol (10,5%vol), a 30 gramm maradékcukor és az átlagosnál magasabb savtartalom miatt feszes struktúrájú, nagyon jól fogyasztható, könnyen érthető „partybor”. Rizlingszilvániból készült, mely egy kis muskotályos illat és ízvilágot kölcsönös a bornak.
Winelife Borászat bemutatása
W I N E L I F E – BOROK KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL 2011-es megalakulása óta a soproni régióban, a Fertő - tájon található Winelife pincészetben a szőlőművelés és a borkészítés minden fázisát magunk végezzük a lehető legmagasabb színvonalon. Nem kötünk kompromisszumot, ha a minőségről van szó. Különös figyelmet fordítunk a kiváló alapanyag termesztésére, amit a szőlőtőkék megfelelő alacsony terhelésével, és a gondos gazda alapos, ápoló munkájával érünk el. A Fertő – tájon megtalálhatóak az egymástól éghajlatában és élővilágában egyaránt jelentősen eltérő geográfiai és biogeográfiai elemek. Ez a sokszínűség, a biodiverzitás igen kis területen megmutatkozó rendkívüli változatossága Európában egyedülálló, mely boraink eszenciáját is adja. Fehérboraink esetében előszeretettel alkalmazzuk a reduktív borászati módszereket, és kísérleteket teszünk a hagyományos kisfahordós borérlelési eljárásokkal is. Válogatás vörösboraink kizárólag tradícionális módon, kézi csömöszöléssel készülnek, melyeket különböző ideig érlelünk magyar, illetve francia tölgyfahordóban.