A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü
Villányi Olaszrizling

Ruppert Borház Villányi Olaszrizling 2015

Véleményünk szerint

Színe halvány citrom, illata intenzív, enyhén parfümös, benne virágok, bazsarózsa, pici zöldfűszer, érett barack és licsi, pici füst. A kortyban jelentős mennyiségű szénsav, apró buborékok. Jelentős savtartalom, frissesség, ropogósság, zöldalmás, citromos, lime-os, zöldfűszeres jegyek.

 • Értékelésünk

A kóstolás dátuma: 2016-09-27

 • Típus

  Száraz
 • Borvidék

  Villány
 • Alkohol %

  11% %
 • Palackmennyiség

  2200
 • Ár

  1600
 • Fajtaösszetétel

  100% olaszrizling

Ruppert Borház borok ingyenes szállítással

A pincészet borbemutatása

Nem szerénykedő, hanem harsona, ficánkoló bor, hogy alig fér meg a pohárban. Túl sok citrus, túl sok illat, viszont ez a zabolátlansága nekünk a szépségét is jelenti egyben! Ízben szintén a lendület, az öröm és a kitörni készülő energia jellemzi.

Pinceidő

2017-ig

Hol vásárolható meg

Pannon Borbolt Kft.

Ruppert Borház bemutatása

A Ruppert Szőlőbirtok és Pincészet, mint családi vállalkozás, 2002-ben indult el útján, 27 hektárnyi saját telepítésű szőlővel, a villányi borvidék nyugati részén. Az a hitvallásunk a borászatról, hogy természetes íz világú, harmonikus, hibátlan borokat készítsünk, melyekben kinyílik a szőlő íze, egyensúlyba kerülnek a finom aromák, és az illatok mosolyt csalnak az ember arcára. Magas technológiai színvonalú, új berendezéseink segítségével borainkat prémium kategóriás színvonalon készíthetjük el. A célunk mindig az, hogy míves gonddal, felelősséggel gyümölcsös, tartalmas, tiszta ízű, valódi értéket hordozó vörösborokat készítésünk, melyre büszkén írhatjuk a Ruppert nevet.


Részletek

Ezeket is ajánljuk

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!