Gajdos Pincészet
Eger
A cég kizárólag Bio minősítésű szőlőt termel 55 hektáron Bio-PI technológiával. A termést a minőség javítása érdekében korlátozzuk. A feldolgozott borok is Bio minősitésűek. Mindkét bizonyítványt a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. adja ki. Az előállított Bio-PI borok: Egri Bikavér, Egri Kékfrankos, Chardonnay és 2010-től Egri Kékfrankos Rozé. A borászat végső kiépítésében évi kb. 250-300.000 palack biobort fog termelni. Ezt a felfutást előreláthatólag 2014-ig fogjuk elérni, jelenleg 10.000 palack/év a kapacitásunk. Borfajtáinkat és alapborunkat az egészségmegőrzés szempontjainak figyelembe vételével készítjük és ajánljuk.
Cím3395 Egerszalók Hrsz 737/37 |
TelefonszámNincs adat |
MegközelíthetőségM3-on Füzesabonyig, innen Kerecsend-Demjén-Egerszalók |
|
E-mail gajdospinceszet@gajdospinceszet.hu |
Honlap http://www.gajdospinceszet.hu |
Borok megvásárolhatóságaBiobolt, (1136 Budapest, Balsac u.1), Biokamra (Budapest, Törökvész u.76), Bio ABC (1053.Bp. Múzeum krt.19), PI-VITAL Bt. ( Bp.Frankel Leo út), BIO-Örs bKft (2040 Budaörs, Templom tér 6.) |
|
Borkóstoló
Tételszám1-3 |
Kóstoló ára610-950 Ft |
Borkorcsolyasajt, sütemény |
Bejelentkezés+36-70-424-32-71 |
Vendéglátás
HidegkonyhaNincs |
MelegkonyhaNincs |
Szakmai profil
Alapítás éve2005 |
Éves palackszám40000 |
SzőlészAdorján Tamás, szakértő : Márkus Mónika |
BorászGaluska Gábor, szakértő: Kató András |
Termesztett fajtákkékfrankos, blauburger, cabernet franc, chardonnay |
|
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!