A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Gajdos Pincészet

Eger


A cég kizárólag Bio minősítésű szőlőt termel 55 hektáron Bio-PI technológiával. A termést a minőség javítása érdekében korlátozzuk. A feldolgozott borok is Bio minősitésűek. Mindkét bizonyítványt a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. adja ki. Az előállított Bio-PI borok: Egri Bikavér, Egri Kékfrankos, Chardonnay és 2010-től Egri Kékfrankos Rozé. A borászat végső kiépítésében évi kb. 250-300.000 palack biobort fog termelni. Ezt a felfutást előreláthatólag 2014-ig fogjuk elérni, jelenleg 10.000 palack/év a kapacitásunk. Borfajtáinkat és alapborunkat az egészségmegőrzés szempontjainak figyelembe vételével készítjük és ajánljuk.

Gajdos Pincészet borai

Cím

3395 Egerszalók Hrsz 737/37

Telefonszám

Nincs adat

Megközelíthetőség

M3-on Füzesabonyig, innen Kerecsend-Demjén-Egerszalók

E-mail gajdospinceszet@gajdospinceszet.hu

Honlap http://www.gajdospinceszet.hu

Borok megvásárolhatósága

Biobolt, (1136 Budapest, Balsac u.1), Biokamra (Budapest, Törökvész u.76), Bio ABC (1053.Bp. Múzeum krt.19), PI-VITAL Bt. ( Bp.Frankel Leo út), BIO-Örs bKft (2040 Budaörs, Templom tér 6.)

Gajdos Pincészet borok ingyenes szállítással

Borkóstoló

Tételszám

1-3

Kóstoló ára

610-950 Ft

Borkorcsolya

sajt, sütemény

Bejelentkezés

+36-70-424-32-71

Vendéglátás

Hidegkonyha

Nincs

Melegkonyha

Nincs

Szakmai profil

Alapítás éve

2005

Éves palackszám

40000

Szőlész

Adorján Tamás, szakértő : Márkus Mónika

Borász

Galuska Gábor, szakértő: Kató András

Termesztett fajták

kékfrankos, blauburger, cabernet franc, chardonnay

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!