A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

PROGRAM KERESŐ

   
 
  • Üzleti ebéd

    10. 15. - 10. 31.
    10. 15. - 10. 31.

    Budapest, St. Andrea Wine & Gourmet Bar

    Az üzleti ebéd 12:00-tól 15:00-ig vehető igénybe.
  • Kadarka vertikális kóstoló

    10. 20.
    10. 20.

    Eger, Tóth Ferenc Pincészete

    A kóstoló sorban a 100% kadarkákon kívül ízlelhetnek gyöngyözőt és sillert, valamint egy már csak néhány palackot számláló meglepetést.
  • Kódex Mesterkurzus & Vacsora

    10. 20.
    10. 20.

    Csopak, Szent Donát Birtok

    Október fontos hónap a borvidéken, ugyanis ilyenkor zajlik Csopaki Kódex szerint készült borok bírálata és ekkor mutatkozik be a legszebb dűlős borok új évjárata.
  • I. Pincetúra a Szépasszony-völgyben

    10. 21.
    10. 21.

    Eger, Szépasszony-völgy

    I. Pincetúra a Szépasszony-völgyben, 10 állomás,10 bor,10 élmény.
  • Szepsy & St. Andrea - Egy megismételhetetlen élményvacsora!

    10. 25.
    10. 25.

    Budapest, St. Andrea Wine & Gourmet Bar

    Szepsy & St. Andrea - Egy Ünnep azok számára akik már kóstolták, egy Lehetőség azoknak akik még nem!
  • Glass of Jazz vol.4. - Egy este a Borok & a Jazz szerelmeseinek

    10. 25.
    10. 25.

    Budapest, Budapest Jazz Club

    Egy este a Borok & a Jazz szerelmeseinek.
  • Vörösek vonzásában: Cabernet Kóstoló

    10. 25.
    10. 25.

    Budapest, Buddha-Bár

    Miért nevezzük a két cabernet-t „nagy kékszőlő” fajtáknak? Mitől olyan népszerűek és hogyan váltak a világ legnagyobb területén termesztett kékszőlőkké?
  • Bor Box három menetben

    10. 26. - 10. 27.
    10. 26. - 10. 27.

    Cegléd, La Toscana Bistro

    Az “In Vino Lidia” koncepciója egyszerű, nem csak a gyomor, de az elme is munkára van fogva. Interaktív, csapatépítő jelleggel, ábrák, térképek, kóstolási és borkisokos, quiz segítségével beszélik át a tematikus vacsorái nedűit.
  • Bevezetés a borkóstolásba tanfolyam

    10. 27.
    10. 27.

    Budapest, Borkollégium

    Szenteljen egy napot a bor megismerésének, tudja meg, hogyan kell helyesen kóstolni és garantáljuk, hogy onnantól átértékeli a borral való kapcsolatát.
  • WSET Középfok – Párlat tanfolyam

    10. 29.
    10. 29.

    Budapest, Borkollégium

    Mik azok a párlatok és miért függnek szorosan össze a borokkal? Hogyan készülnek és milyen lepárlási módszerek vannak? Hogyan kell helyesen kóstolni és milyen alapú italok léteznek?
  • Borkollégium felsőfokú bortanfolyam

    10. 29.
    10. 29.

    Budapest, Borkollégium

    Tudta, hogy a szakemberek már illatból és ízből is felismerik, hogy milyen szőlőfajta van a poharukban és melyik borvidékről származik? Hogyan lehetséges mindez?
  • Portói mesterkurzus

    10. 30.
    10. 30.

    Budapest, Borkollégium

    A portói egy erősített bor, amely a Douro felső folyása mentén található szőlőültetvényekről származik és a likőrborok családjába tartozik.