A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Szüreti Borangoló Etyeken

09. 22.

Etyek, Több helyszínenSzüreti hangulat várja az Etyekre érkezőket 2018. szeptember 22-én. Borospincék, családi gazdaságok, műhelyek nyílnak meg a látogatók előtt, ahol a bor- és gasztronómiai kóstolók mellett kulturális- és gyermekprogramokat is kínálnak.

 

 Szüreti Borangoló Etyeken

 

Családias hangulatban, megújult környezetben, pincéről pincére fedezhetik fel Budapest szőlőskertjének értékeit ezen a napon.


A szüretnek vége, gondtalan ünneplésre számíthat, aki Etyekre látogat. Az ünnepléshez elengedhetetlen bor, pezsgő, pálinka mellett must, borecet, csoki kóstoló, sajtkülönlegességek, sonka, házi sütemények, házi szörpök, mézkóstoló, falusi vendégasztal várja az ínyenceket.
Kézműves workshopok, akvarell festés, bonbonkészítés színesítik a kézügyességüket szívesen próbára tevők programját a virágműhelyben, ékszerműhelyben, festőműhelyben és a csokoládéműhelyben.

 

 

Egy-egy különleges dallamért, képzőművészeti kiállításért vagy egy igazi csajos programért is érdemes lesz Etyekre kirándulni.


13 órától traktoroktól lesznek hangosak Etyek szőlőhegyei, 15 órától pedig hagyományos szüreti felvonulás indul kisbíróval, sok-sok zenével és tánccal. A felvonulást népzenei előadás, majd élőzenés szüreti mulatság követi.

Bővebb információ: www.etyekiborangolo.hufacebook.com/etyekiborangolo


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!