A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

A Koczor és a Gál Tibor Pincészet kóstolható

06. 16. - 06. 19.

, , 2008. június 19. – Budapest, Tranzit Art Café



Két nagy múltú pincészet, két fiatal borász. Ez lesz az összetevője a Budai Borszalon soron következő kóstolójának. A több mint 200 éves múltra visszatekintő balatonfüredi Koczor Pincészet részéről Koczor Dóra, míg Egerből ifj. Gál Tibor érkezik, hogy boraikkal az ország két távoli pontját összekössék a fővárosban és ezzel betekintést nyújtsanak e két vidék borcsodáinak világába.

 

A menü:

KOCZOR BALATONFÜREDI OLASZRIZLING 2006 - WELCOME DRINK
Alma, márványsajt, dió
KOCZOR ROSÉ ALLEGRO 2007
Lazac Carpaccio
GÁL TIBOR EGRI PINOT NOIR SELECTION (TITI) 2005
GÁL TIBOR EGRI BIKAVÉR 2005
GÁL TIBOR EGRI PAJADOS 2005
Pácolt hátszín ruccola ágyon áfonya öntettel
KOCZOR AENIGMA CUVÉE 2006
Mandulás Cantucci

Időpont: 2008. június 19. 19h
Helyszín: Tranzit Art Café (XI. Kosztolányi Dezső tér: Bukarest u. - Ulászló u. sarok)
Részvételi díj: 5300 Ft/fő

További információk:
Budai Borszalon

Cím: Budapest, XI. Tas Vezér u. 16.
Tel.: 061 209 4115
Mobil: 06 30 828 4789
E-mail: info@budaiborszalon.hu

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!