A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Alap ízek, alap étel- és bor párosítások

09. 14.

Budapest, Borkollégium



Vacsoravendégeket vársz, de problémát okoz a borválasztás? Különleges ünnepi menüvel készülsz, de nem tudod, hogy fehér, száraz, édesbor, vagy pezsgő passzol a fogáshoz? Étteremben sem tudsz dönteni a felszolgáló segítsége nélkül?

 

Ha a borokat már ismered, de a megfelelő étel párosítása még gondot okoz, akkor a vadonatúj kurzuson nemcsak alapoktól kezdjük az építkezést, hanem még a helyes szervírozási mód elsajátítására is megtanítunk.

 

Részletek és jelentkezés ITT.
 

Amiről szó lesz:

  • Mit értünk az étel és a bor harmóniáján?
  • Milyen alapízek vannak?
  • Milyen elkészítési módot alkalmazzunk?
  • Hogyan fűszerezzünk, milyen mártást és köretet használjunk?
  • Milyen borstílust válasszunk a különböző ízekhez?
  • Hogyan szervírozzunk helyesen?
  • Milyen poharat válasszunk a borhoz?
  • Hány fokra hűtsük az italt?
  • Hogyan dekantáljunk?

 


Kóstolt tételek száma: 10-12
Előadó: Mészáros Gabriella

 

Időpontok és tandíj

  • Kedvezményes ár: 24.900 Ft , amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
  • Teljes ár: 29.900 Ft, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés. 
  • Csoportos akció: minimum 3 főtől 10% kedvezmény a végösszegből. Diákkedvezmény: 25 éven aluliaknak, érvényes diákigazolvány bemutatásával 15% kedvezmény. 

Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!