06. 13.
Alap ízek, alap étel- és bor párosítások
09. 14.
Budapest, Borkollégium
Vacsoravendégeket vársz, de problémát okoz a borválasztás? Különleges ünnepi menüvel készülsz, de nem tudod, hogy fehér, száraz, édesbor, vagy pezsgő passzol a fogáshoz? Étteremben sem tudsz dönteni a felszolgáló segítsége nélkül?
Ha a borokat már ismered, de a megfelelő étel párosítása még gondot okoz, akkor a vadonatúj kurzuson nemcsak alapoktól kezdjük az építkezést, hanem még a helyes szervírozási mód elsajátítására is megtanítunk.
Részletek és jelentkezés ITT.
Amiről szó lesz:
- Mit értünk az étel és a bor harmóniáján?
- Milyen alapízek vannak?
- Milyen elkészítési módot alkalmazzunk?
- Hogyan fűszerezzünk, milyen mártást és köretet használjunk?
- Milyen borstílust válasszunk a különböző ízekhez?
- Hogyan szervírozzunk helyesen?
- Milyen poharat válasszunk a borhoz?
- Hány fokra hűtsük az italt?
- Hogyan dekantáljunk?
Kóstolt tételek száma: 10-12
Előadó: Mészáros Gabriella
Időpontok és tandíj
- Kedvezményes ár: 24.900 Ft , amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
- Teljes ár: 29.900 Ft, amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés.
- Csoportos akció: minimum 3 főtől 10% kedvezmény a végösszegből. Diákkedvezmény: 25 éven aluliaknak, érvényes diákigazolvány bemutatásával 15% kedvezmény.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!