A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Áts Károly - Balla Géza Borvacsora

01. 12.

Budapest, Andante Borpatika



Újévi vacsora két nagyszerű borász és csodálatos boraik társaságában.

 

MENÜ

Balla Géza: Clarus Pezsgő 2015 - Sütőtök-, cékla-, szőlőzselé 
Áts Családi Pincészet: Andante Cuvée 2015 - Fogas és csirke rilette házikenyérrel
Balla Géza: Rosé Cuvée 2016 - Áts Családi Pincészet: Birtokfurmint 2015 - Erdei gombakrémleves pirított gesztenyével, biscottinivel

 

Áts Családi Pincészet: Szent Tamás Furmint 2014 - Balla Géza: Kékfrankos 2014 - Vörös áfonyás rozmaringos borjúsült, roppanós zöldségekkel
Balla Géza: Sziklabor Kadarka 2013
Balla Géza: Sziklabor Cabernet Franc 2011 - Lassan főtt marhapofa, vajbabbal, angol zelleres burgonyapürével
Áts Családi Pincészet: Áts Cuvée 2014
Áts Családi Pincészet: Áts Aszú 2013 - Országtorta

 

A vacsora ára 19900.- Ft 

Jelentkezni írásban a mail@andante-borpatika.hu címen lehet!


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!