A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Bezerics-Kristinus Borduett Vacsora

09. 29.

Budapest, ARAZ Étterem



Az étterem egyedülálló borvacsoráit már sokan ismerik, de igazán soha nem ismerhetik ki, hisz minden alkalommal más és más borász és borvidék boraival teszik különlegessé az estét. Ez alkalommal a Bezerics Borászat, valamint a Kristinus Borbirtok boraival kalauzolják el a Vendégeket a Balaton-felvidéki borvidékre és a Dél-Balatoni borvidékre.

 

A kiváló borok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsorukat kínálják.

 

A borvacsora menüje:

 

Bezerics Anekdota 2014 - Kristinus Olaszrizling 2015

Füstöltsonkás, körözött krémes fánkocskák


Bezerics Pátria 2014 - Kristinus Birtok Fehér 2014
Kukoricalevél alatt gőzölt süllő vörösbabkrémmel és zöldcitromos burgonyaropogóssal

Bezerics barrique Chardonnay 2014 - Kristinus Chardonnay 2015
Tanyasi jércerétes spárgakrémszósszal és egreslekvárral

Bezerics Rosé Cuvée 2015 - Kristinus Birtok Rosé 2015
„Crema Rosalinda”

Bezerics Shiraz 2013 - Kristinus Zweigelt 2011
Konfitált mangalica nyaka körtés tepsisburgonyával

Bezerics Pogányvári Deja Vu kései szüret 2009 - Kristinus Kéthelyi Merlot Icewine 2012
Fehércsokoládés piskóta költemény

 

Időpont: 2016. szeptember 29. (csütörtök) 19:00

A borvacsora ára: 11.990 Ft/fő

 

Asztalfoglalási lehetőségek: 

  • Telefon: +36 1-815-1100
  • E-mail: araz@araz.hu
  • Online

További információkért kattintson az étterem weboldalára.

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!