A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Franc&Franc kóstolónap és konferencia

11. 24. - 11. 25.

Villányi Borvidék, Több helyszínenHa ön is a vörösborok szerelmese, akkor irány Villány, a Franc&Franc kóstolónap csak önre vár!

 

 

A Villányi borvidék összefogásának jeleként született meg 2015-ben az első Franc&Franc nemzetközi konferencia és kóstolónap, amikor a Loire-menti cabernet franc termelőket és boraikat látták vendégül. Tavaly újabb fejezetet írtak a Villányi Franc történetébe, hiszen azokat az európai bortermelőket invitálták Villányba, akik hisznek a cabernet franc fajtában és önállóan készítenek belőle bort.

Idén a történetnek Ön is részese lehet, amihez nem kell más tenni, mint 2017. november 25-én Villányba venni az irányt.

2017. november 25-án, szombaton a villányi pincékben túrázva ismerkedhet meg a legújabb és már piacon levő Villányi Franc-okkal. A kóstolónapra válogatott hazai borok mellett más európai borvidékekről is érkeznek vendégpincészetek, akik szintén bemutatják cabernet franc boraikat. 


A programot kora délelőtt köszöntő és napindító koccintással kezdheti, majd öt kóstolóhelyszínen legalább 40 villányi és külföldi pincészet boraival ismerkedhet meg. 
A pincészetek közötti közlekedést buszokkal biztosítják.
A rendezvényen öt busz közlekedik, amelyeket színkódokkal láttak el. Minden busz programja azonos, csak a menetrendje változó. Az indulás és befejezés helyszíne természetesen szintén azonos. Ha többen együtt szeretnének részt venni a programon, kérjük, azonos színű buszra vásároljanak jegyet!


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!