Furmint Február a Pincearon.hu-n és a Curia Vendéglőben
, , 2012. február - Pincearon.hu és Curia Vendéglő
A két vállalkozást összekötő Kovács Antal sommelier több dolgot is kitalált a Furmint Február üdvözlésére, hogy minél több módon juthassanak hozzá az érdeklődők a furmint borokhoz: "Összeállításra kerül egy borválogatás, amely kizárólag furmintból született borokat tartalmaz és február első felében tartunk egy furmint kóstolót a Pinceáron Borklub szervezésében. Januártól a Curia Borvendéglő étlapja a borokon alapul: kizálólag olyan étkek jelennek meg kínálatunkban, melyeket egy-egy bor ihletett. Februárban az étlapunk legalább felét furmintra hangoljuk!"
További információk:
www.pincearon.hu
Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági Élet hírlevelünkre!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!