A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.
Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Bormagazin igényesen
Menü
Főoldal
Aktuális
Téma
Életérzés
Kerülőutak
Blog
TOP Gasztro
Programajánló
Borbár
Bor&Business
Karrier
Főoldal
/
Címkék
/
pincearon
Mit igyunk nyáron? 2012
Borkereskedők, borbárosok tippjei 4. rész
Ezen a nyáron egy négyrészes sorozat keretében boros bennfenteseket, azaz borkereskedőket és borbárosokat kérdeztünk, kinek mely borok esnek legjobban a nyári melegben. A befejező részben három széles kínálattal rendelkező borkereskedés vezetői ajánlanak a Terroir Club, az In Vino Veritas és a pincearon.hu borainak sorából.
Hamarosan nyit a Curia
Heti étlap a piacról
A Ferenciek terétől néhány percre elhelyezkedő, most nyitni készülő vendéglőt a boros berkekben régóta ismert Kovács Antal, és a korábban már egy etyeki pincészet éttermének vezetőjeként, a bor és étel párosítás témájában elmélyedő fiatal séf, Szabó Viktor jegyzi. Bár még kell majd egy kis idő, hogy teljesen belakják a tereket, a koncepció mind a konyhában, mind a borok terén készen áll arra, hogy új stílust, színt hozzon a budapesti vendéglátásba. Az esemény kapcsán Kovács Antalt először arra kértük, elevenítse fel számunkra, milyen út vezetett a Curia Vendéglőig.
Hogy állítsunk össze egy borlapot?
Kovács Antal sommelier válaszol
Az étterem ideális esetben a borivás egyik legjobb helyszíne. Hiszen adva van egy borhoz értő felszolgáló vagy sommelier, a sokszínű ételkínálat, a megfelelően behűtött palackok és a borokhoz illő poharak. Persze azt mindannyian tudjuk, hogy étterem és étterem között óriási lehet a különbség. Emeljük ki most e komplex élmény egy szeletét, és vizsgáljuk meg, mitől lesz jó egy borlap. A kérdés kapcsán Kovács Antalt, a pincearon.hu szakmai vezetőjét kerestük meg.
A vinoport.hu oldal süti fájlokat (cookie-kat) használ szolgáltatásai biztosításához. Az
adatvédelmi információkról
itt olvashat.
Elfogadás