A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Gál Tibor Pincészet Borvacsora

10. 11.

Budapest, Trófea Grill Étterem Óbuda



Az óbudai Trófea Grill Étterem október 11-én (kedden) 19 órakor kezdődő borvacsorára várja az érdeklődőket, mely alkalommal a vendégek az egri Gál Tibor Pincészet boraiból kaphatnak ízelítőt.

 

Gál Tibor Pincészet Borvacsora

 

A borvacsora menüje és a borok:

 

1.      Hideg előétel: Rakott Füstölt csülök Terrine                                                                    

  • Egri Csillag 2015

2.      Meleg előétel: Spenótos-Ricottás Gnocchi                                                                      

  • Pinot Noir Rose 2015

3.      Leves: Zöldparadicsom Krémleves Kecskesajttal                                                            

  • Kadarka 2015

4.      Főétel: Füstös Szűzpecsenye Vargánya glace, Zeller gratain                                              ​

  • TITI Bikavér 2013

5.      Desszert: Édes Paradicsom tortácska Tonkababos, Fehércsokis Mascarponehabbal    

  • Pinot Noir Rose pezsgő 2013

A borokból kínált mennyiség fajtánként kb. 1 dl.

 

A részvételi díj 6.000,- Ft/fő, melyért a menüsoron kívül a svédasztal és a teljes éttermi italkínálat is a Vendégek rendelkezésére áll az este folyamán.

 

Asztalfoglalás : 1-208-8000, 20/255-6347 telefonszámokon, vagy az étterem weblapján.

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!