Gál Tibor Pincészet Borvacsora
Budapest, Trófea Grill Étterem Óbuda
Az óbudai Trófea Grill Étterem október 11-én (kedden) 19 órakor kezdődő borvacsorára várja az érdeklődőket, mely alkalommal a vendégek az egri Gál Tibor Pincészet boraiból kaphatnak ízelítőt.

A borvacsora menüje és a borok:
1. Hideg előétel: Rakott Füstölt csülök Terrine
- Egri Csillag 2015
2. Meleg előétel: Spenótos-Ricottás Gnocchi
- Pinot Noir Rose 2015
3. Leves: Zöldparadicsom Krémleves Kecskesajttal
- Kadarka 2015
4. Főétel: Füstös Szűzpecsenye Vargánya glace, Zeller gratain
- TITI Bikavér 2013
5. Desszert: Édes Paradicsom tortácska Tonkababos, Fehércsokis Mascarponehabbal
- Pinot Noir Rose pezsgő 2013
A borokból kínált mennyiség fajtánként kb. 1 dl.
A részvételi díj 6.000,- Ft/fő, melyért a menüsoron kívül a svédasztal és a teljes éttermi italkínálat is a Vendégek rendelkezésére áll az este folyamán.
Asztalfoglalás : 1-208-8000, 20/255-6347 telefonszámokon, vagy az étterem weblapján.
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!