A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Gourmet Bock Borvacsora

04. 09.

Villány, Bock Óbor Étterem



Idén először az évjárat mesél, nem a borfajta! Április 9‐én gourmet borvacsorával egybekötött 2012‐ es évjárat kóstolót tartanak dűlőválogatott tételekből a Bock Óbor Étteremben.

 

Gourmet Bock Borvacsora

 

Meséljenek a dűlők! címmel gourmet Bock borvacsorára várják a 12‐es évjárat nagyjaival az ízek és borok szerelmeseit. A borok és a dűlők, amelyek a 2012‐es évjáratról mesélnek: Hárslevelű, a Göntérből, Syrah a Bocorből, Villányi Franc a Fekete‐hegyről, Cabernet Sauvignon a Jammertálból és Merlot (azaz Magnifico) az Ördögárok dűlőből.

 

Amit 2012‐ről tudni illik:
A hideg és meleg hőmérsékleti szélsőértékek éve. A téli fagyot hosszú, száraz tavasz és nyár követte. Az extra meleg hozadéka volt a korai rügyfakadás és a korai szüret. Az évjárat kiemelkedő minőségű borokat adott, magas alkoholokkal.

 

A gourmet borvacsora menüje, a 2012-es borokkal párosítva:

Vendégváró: Homárhabbal töltött ravioli, fokhagymás vajban, sültpetrezselyemmel

Bock Hárslevelű 2012

Előétel: Pácolt kacsamáj borskéregben, zeller spagettivel, grapefruit gyöngyökkel

Bock Syrah 2012

1. Főétel: Ropogós kacsacomb mellével, kalácsfelfújttal, kajszibarackmártással

Bock Villányi Franc Selection 2012

2. Főétel: Jammertál töltött bélszín, vajrépával, csokoládés capuciner mártással

Bock Cabernet Sauvignon Selection 2012

Desszert: Joghurtos Ördögárokzselé, vaníliás pipadohányos sorbéval

Bock Magnifico 2012

 

Részvételi díj: 19.500.‐Ft/fő
Helyszín: Időpont: Bock Óbor Étterem, Villány.

Időpont: 2016. április 9.

 

Információ, menü és jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem, 7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu 

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!