Gourmet Bock Borvacsora
Villány, Bock Óbor Étterem
Idén először az évjárat mesél, nem a borfajta! Április 9‐én gourmet borvacsorával egybekötött 2012‐ es évjárat kóstolót tartanak dűlőválogatott tételekből a Bock Óbor Étteremben.

Amit 2012‐ről tudni illik:
A hideg és meleg hőmérsékleti szélsőértékek éve. A téli fagyot hosszú, száraz tavasz és nyár követte. Az extra meleg hozadéka volt a korai rügyfakadás és a korai szüret. Az évjárat kiemelkedő minőségű borokat adott, magas alkoholokkal.
A gourmet borvacsora menüje, a 2012-es borokkal párosítva:
Vendégváró: Homárhabbal töltött ravioli, fokhagymás vajban, sültpetrezselyemmel
Bock Hárslevelű 2012
Előétel: Pácolt kacsamáj borskéregben, zeller spagettivel, grapefruit gyöngyökkel
Bock Syrah 2012
1. Főétel: Ropogós kacsacomb mellével, kalácsfelfújttal, kajszibarackmártással
Bock Villányi Franc Selection 2012
2. Főétel: Jammertál töltött bélszín, vajrépával, csokoládés capuciner mártással
Bock Cabernet Sauvignon Selection 2012
Desszert: Joghurtos Ördögárokzselé, vaníliás pipadohányos sorbéval
Bock Magnifico 2012
Részvételi díj: 19.500.‐Ft/fő
Helyszín: Időpont: Bock Óbor Étterem, Villány.
Időpont: 2016. április 9.
Információ, menü és jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem, 7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
recepcio@bock.hu
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!