A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Haraszthy Vallejo Borkóstoló

09. 29.

Budakeszi, Budai Gesztenyés Nagyvendéglő



Egy limitált férőhelyes, exkluzív borvacsora, egy asztalnál a borásszal, kiváló csúcs borokkal. Egy este, ami egyedi és megismételhetetlen. A borokat az étterem konyhafőnökének kiváló fogásai kísérik.

 

A nyári szünetet követően visszatér az étterem Borvacsora rendezvénysorozata. Első alkalommal mindjárt Etyekre, a Haraszthy Pincészethez kalauzolják el a résztvevőket.

 

A magyar-argentin szerelem gyermekeként a pince 1996-os alapítást követően vágott bele a borkészítésbe "a tradíció új ízei" - mottóval, mely remekül leírja stílusukat. A borkészítésben nem félnek ötvözni a hagyományos borkészítési eljárást az újvilági stílussal.

 

Pázmányi Dániel borász amellett, hogy Etyeken alkot kiemelkedő tételeket, rendszeresen látogatását teszi a pincészet argentin és kaliforniai területein is, hogy elkészíthesse kedvenc borait.

 

Vajon milyen lehet egy mendoza-i Malbec magyar stílusban elkészítve, vagy egy Öreg-hegyi fehér cuvée kaliforniai tölgyben érlelve? Ha mindez felkeltette érdeklődését akkor szeptember 29-én, csütörtökön csatlakozzon a Budai Gesztenyés Nagyvendéglő szezonnyitó borkóstolójára. A 7 tételes borsor mellé méltó fogásokat kóstolhat.

 

Bővebb információkért keresse fel az étterem weboldalát.

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!