A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Kávékóstolás művészete

11. 10.

Budapest, Borkollégium



Mi a hasonlóság a bor és a kávé kóstolása között? Mi a helyes menete? Milyen uralkodó aromák jellemzőek a különböző fajtákra? Hogyan ismerhetjük fel a kávé hibáit? Milyen kávékészítési eljárások vannak?

 

A kávékóstolás művészete kurzuson egy teljes napot szentelnek a kávéval kapcsolatos legfontosabb alapismereteknek. Olyan különleges aromákkal és ízekkel találkozhatnak, melyek később is segítenek a borokhoz hasonlóan, a kávék szakszerű kiértékelésében vagy ajánlásában.

 

Részletek és jelentkezés ITT.
 


Előadók: Iványi Bence és Tóth Tibor, a Pellini Caffé baristái.

Tematika

  • Érzékszervek működésének és tudatos használatának ismerete
  • Interaktív aroma teszt, illatmintákkal
  • Espresso technológia ismertetése
  • Alapanyag és készítési hibák jellemzése
  • Termőterületi jellemzés
  • Tradicionális olasz espresso kóstolása, majd kiértékelése
  • Újhullámos espresso kóstolása, majd kiértékelése

Tandíj

Kedvezményes ár: 15.500 Ft (12.205 Ft + ÁFA), amennyiben a tanfolyam kezdete előtt 15 naptári nappal megtörténik a befizetés, illetve megérkezik az átutalás az iskola bankszámlájára.
Teljes ár: 18.000 Ft (14.173 Ft + ÁFA), amennyiben a tanfolyam kezdetétől 15 napon belül történik a befizetés. 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!