06. 13.
Klein Dávid Borvacsora a Bodrinál
01. 18.
Szekszárd, Bodri Pincészet és Optimus Étterem
Élménybeszámoló és nepáli borvacsora Klein Dáviddal és Bodri borokkal.
Program:
18:15-19:15
Klein Dávid élménybeszámolója az Annapurna első magyar oxigénpalack nélküli megmászásáról.
19:30
Nepáli vacsora
- Hideg előétel: Csicseri borsópüré fűszeres kosárban
- Rozé Cuvée "Orsi"
- Leves: Édes-savanyú leves momóval (nepáli gőzölt batyu)
- Fehér Cuvée "Civilis"
- Meleg előétel: Kacsa curry chapatival (indiai lepény kenyér)
- Siller Civilis Cuvée
- Főétel: Marhaoldalas sütőtökös kuszkusszal, alma chuntey-val
- Bikavér Válogatás "Faluhely"
- Desszert: Kókuszos ananásztorta kardamommal
- Fehér Cuvée Válogatás "Faluhely"
A rendezvény alatt korlátlan kóstolási lehetőséget biztosítanak az Orsi Rozéra és Bodri szódára.
Kapcsolat:
Cím: Bodri Pincészet és Optimus Étterem, Szekszárd, Faluhely dűlő
Telefon: 00 36 74 67 67 00
E-mail: vendeglatas@bodribor.hu
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!