Luka Enikő borvacsora
, , 2009. május 8. – Sopron, Vadászkürt Vendéglő
Luka Enikő soproni borász lesz a Vadászkürt Vendéglő soron következő borvacsorájának vendége. Az érdeklődők pedig az ő borait és a hozzájuk komponált ételeket kóstolhatják végig. A fiatal borász már több mint 18 éve részt vesz a pincészet életében, amit nemrég építettett újjá. Ide érkeznek Fertőrákos és Balf környéki dűlőkből a szőlőszemek. Az ezekből készült öt borral ismerkedhetnek meg aznap este a soproni borkedvelők.
A menü:
Luka: Soproni Zöldveltelini 2007
Tavaszi salátacsokor
Serrano,- Tiroli és Szarvas sonkával
Limett-Thai bazsalikom zselével, szarvasgomba forgáccsal,
házi sütésű parmezános oliváskenyérrel
Luka: Soproni Kékfrankos 2007
Szarvasgerinc fácánmellel és libamájjal töltve,
serpenyős újburgonyával vörösboros rebarbara raguval
Luka: Soproni Zweigelt 2007
Bélszínérme rukkolás- gombás- sajtos süveggel a tavasz jegyében
pestós szélesmetéltre tálalva spárgával, szezámos spárgatökkel
Luka: Soproni Pinot Noir/ Merlot 2007
Trüffelkocka házi málnasorbettel és keserűcsokoládéba mártott friss eperrel
Luka: Soproni Cabernet Sauvignon 2006
Időpont: 2009. május 8. 19h
Helyszín: Vadászkürt Vendéglő
Részvételi díj: 7500 Ft/fő
További információk:
Vadászkürt Vendéglő
Cím: Sopron, Udvarnoki u. 6.
Asztalfoglalás: 06-99-314-385
Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz társasági élet hírlevelünkre!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!