Magtár Fogadó-főzőiskola
, , 2009. október - Noszvaj, Magtár Fogadó
Noszvajon, az újonnan nyíló Magtár Fogadóban várják mindazokat, akik szívesen vennének részt egy szakértő által vezetett főzőtanfolyamon. Ebben az esetben Bucsek András mesterszakács mutatna utat az ételek elkészítésének néha igencsak bonyolult világában. A tanfolyam célja az, hogy az évszakoknak megfelelő alapanyagokkal alakítsuk otthon konyhánk ételkínálatát, megtanítanak különböző praktikus és egészséges konyhatechnológiák alkalmazására, mindezt a tulajdonos, a Thummerer Pincészet jóvoltából.
A tanfolyamok időpontjai:
Nyári: július 21-24. vagy 28-31
Őszi: október 13-16. vagy 20-23.
Program:
Elméleti ismeretek
Alapanyagok
Technológiák
Menü összeállítás
Borismeret
Sajtismeret
Gyakorlati ismeretek
Piaclátogatás-vásárlás
Főzés konyhában-kemencében
Borkóstolás
Sajtkóstolás
Terítés
Vizsga-menüsor főzése
Ellátás:
Szállás: 2 ágyas szobákban a Magtár Fogadóban
3 éjszaka teljes panzióval (reggeli, ebéd,vacsora)
Fakultatív programok (szervezett túra, fürdőzés, noszvaji faluséta)
Bővebb információ, jelentkezés:
Thummerer Éva
E-mail: info@thummerer.hu
Tel.:
Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági élet hírlevelünkre!
Hírlevél
Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!