A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Márton napi menü a Söptei Pincénél

11. 10. - 11. 15.

, , 2009. november 12-15. - Csopak, Söptei Pince



Ahogy Márton napjához közelítünk, úgy kerülnek fel az éttermek, vendéglők vagy épp pincészetek étlapjaira az ehhez az ünnephez kapcsolódó libaétkeket, és ekkor kóstolhatók a 2009-es évjárat újborai. Akik szeretnének megemlékezni Szent Márton napjáról ilyen módon, azoknak kiváló lehetőséget nyújt a Söptei Pince lentebb olvasható étel-ital kínálata.

 

A menü:

Birsalmás libaaprólék-leves tejfölösen 750 Ft
Liba erőleves vargányagombás daragaluskával és zöldségekkel 690 Ft
Sütőtök krémleves füstölt libamell chipssel 790 Ft

Hideg előételek:


Libatepertős zsíros kenyér kerti javakkal és újhagymával 490 Ft
Hideg vegyes liba ízelítő (hideg libamáj, libatepertő, füstölt libamell) friss zöldségekkel és kenyérrel 2290 Ft

Meleg előétel:

Libahússal töltött hortobágyi palacsinta 990 Ft

Főételek:


Lassan sütött libacomb aszalt szilvával töltve párolt káposztával és hagymás törtburgonyával 2390Ft
Libazúza pörkölt paraszt tarhonyával 1990Ft
Sous vide-olt libamell szalonnás kelbimbóval töltött cannellonival 2890Ft
Balatoni fogasfilé roston kapros – gombás rákragúval és tagliatellével 3290Ft
Libamáj roston laska gombás rizottóval 3990Ft
Sült libacomb sólettel 2390Ft
Rántott mangalicakaraj szalonnás krumplisalátával 2390 Ft

Időpont: 2009. november 12-15.
Helyszín: Csopak, Söptei Pince

További információk:
Söptei Pince

Cím: 8229 Csopak, Istenfia u. 5.
Tel: 06-87-340-201
E-mail: sopteipince@sopteipince.hu
Honlap: www.sopteipince.hu

Ha a jövőben értesülni szeretnél a legfontosabb boros és gasztronómiai programokról, jelentkezz Társasági élet hírlevelünkre!

 

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!