A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Nagy Olaszrizling Október Kóstoló

10. 10.

Budapest, Sofitel HotelAz olaszrizling hazánk legnagyobb területen termesztett fehér szőlője. Népszerűsége töretlenül növekszik, hiszen bora az év 365 napján megállja a helyét, készíthető belőle kiváló könnyű, reduktív tétel és hordós érlelésű, vagy késői szüretelésű nagyágyú.

 

Nagy Olaszrizling Október Kóstoló

 

A fajta szinte valamennyi borvidékünkön megtalálható, neve – kitörve a fröccsbor kategóriából – egyet jelent a mindennapok minőségi italával, amiből mindig kell, legyen otthon egy palack.

A Winelovers rendezvényszervező csapat október 10-én újra megrendezi Magyarország legnagyobb olaszrizling mustráját, az Olaszrizling Október Nagykóstolót, ahol a mindennapok borát is adó olaszrizling sokoldalúságával és valamennyi stílusával ismerkedhet meg a közönség.

 

Az Olaszrizling Október szervezői ezúttal is több mint 60 kiállító többféle olaszrizlingjét ígérik a budapesti Nagykóstolóra.

Sőt! Mivel az olaszrizling visszafogott aromái révén képes kifejezni a termőtáj adottságait, általa idén több környező ország, így Ausztria, Horvátország, Szlovénia és Szlovákia borvidékei is bemutatkoznak.  Most bárki összekóstolhatja a Balaton északi partjának, Egerszólát dűlőinek, vagy a Somló-hegy vulkanikus lankáinak olaszrizlingjeit a külföldi vetélytársaikkal!

 

Időpont: 2015. október 10.

Helyszín: Hotel Sofitel, Budapest, Széchenyi István tér 2, 1051

Facebook-esemény

Honlap

 

További információk:

info@olaszrizlingoktober.hu

+36 30 561-5762

 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!