A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Pannonhalmi Borvacsora Szent Márton tiszteletére

11. 07. - 11. 14.

Pannonhalma, Viator étterem



A Pannonhalmi Főapátság pincészete november 7. és 14. szombatokon Szent Márton, a monostor védőszentjének tiszteletére különleges borvacsorát rendez a VIATOR Apátsági Étteremben, amelyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

 

Pannonhalmi Borvacsora Szent Márton tiszteletére

 

A Pannonhalmi Főapátság pincészete november 7. és 14. szombatokon Szent Márton, a monostor védőszentjének tiszteletére különleges borvacsorát rendez a VIATOR Apátsági Étteremben, amelyre szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.


A patrónus ünnepét körülvevő hétvégékre időzített esemény érdekessége, hogy – az idei újbor kóstolásával bevezetve – a pincészet kínálatának kiemelkedő tételei mellett a több esztendőnyi kihagyás után ismét elkészült Prior rizlingválogatás és az Infusio vörös csúcsbor legújabb évjárata is terítékre kerül.



A 19.00 órakor kezdődő programon a rendhagyó borsort az első időpontban Liptai Zsolt, a pincészet borásza, a következő szombaton pedig Korsós Tamás, a borászat kereskedelmi asszisztense kommentálja, míg az italokra hangolt fogásokból álló ínyenc vacsoramenüt Gyurik Gábor, az étterem séfje készíti el gondosan válogatott alapanyagokból.

 

MENÜ ÉS BOROK
 
Libatepertő és szarvasgombás libazsír
Pannonhalmi St. Martinus 2020

 

Libamáj „au torchon” erdei áfonyával és bodzával
Pannonhalmi Prior fehér 2019

 

Ludaskása árpagyöngyből szójás libaszívvel
Pannonhalmi Hemina fehér 2019

 

Zúzapörkölt hagymákkal és ropogós csicsókával
Pannonhalmi Hemina vörös 2018

 

Libamell füstölt céklával, malátaropogóssal és velőmártással
Pannonhalmi Pinot Noir 2018

 

Göngyölt libacomb káposztatextúrákkal és juhtúrós nudlival
Pannonhalmi Infusio 2018

 

Gesztenyés kávémousse kakaóbab-ropogóssal
Bencés Gyógynövénylikőr

 

Vis Vitalis bencés ásványvíz


A menü ára 16.950,- Ft/fő, amely tartalmazza az ételekhez társított borok s likőr kóstolónyi mennyiségét, illetve Vis Vitalis bencés ásványviz korlátlan fogyasztását is.

 

Asztalfoglalást a szervezők az etterem@viator.co.hu címen vagy nyitvatartási időben a +36-96/570-200 telefonszámon fogadnak.
 


Közelgő programok

Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!